Assemblage

Bij Munsters Metaal Helmond is het ook mogelijk om uw producten en/of halffabricaten te laten produceren en assembleren. Wij hebben verschillende monteurs in dienst, die het vak goed verstaan.

Wij kunnen door middel van het door u aangeleverde tekeningenpakket, alle losse onderdelen intern produceren en koopdelen inkopen. Vervolgens kunnen we deze voor u, in overleg assembleren.

Wij beschikken over de juiste middelen en voldoende ruimte om het assembleren van uw product en/of halffabricaat te verzorgen. Wij assembleren ofwel monteren de diverse onderdelen in onze werkplaats. Onze monteurs voeren de assemblagewerkzaamheden met de grootste nauwkeurigheid uit, zodat uw product en/of halffabricaat klaar is voor gebruik of klaar is om door te sturen naar uw klant. Wij gaan voor kwaliteit en zoeken altijd naar de beste oplossing voor uw product.

Na assemblage leveren wij (in overleg) het product en/of halffabricaat bij u af of wij transporteren het naar de door u gewenste locatie.

Wij hebben passie voor metaal, zien elke opdracht als een uitdaging en streven naar een kwalitatief goed eindproduct. Hierdoor is uw product bij ons in goede handen.

Heeft u vragen over de mogelijkheden ten aanzien van uw schets of idee├źn, neem dan contact op via info@MunstersMetaal.nl of bel +31 (0)492-522776. Wij kijken graag samen met u naar een passende oplossing om zo tot een hoogwaardig product te komen.

Bekijk ons uitgebreide machinepark voor overige metaalbewerkingstechnieken.